Vilabep de viatge

La redacció de Vilaweb Badalona de gira mundial

25 d'agost de 2005
3 comentaris

Retrobament de tot el grup

Pilar (Dilluns, 1/08/05, Betlem, Palestina) Avui estic molt cansada, tinc molta son i, finalment m’he encostipat.
Al matí hem estat al Mar Mort, una sensació divertidíssima, sures i és molt relaxant, llàstima de la calor que fa, estàvem a 400m per sota el nivell del mar, un ambient bastant desèrtic. Nosaltres ens hem banyat en una zona on hi havia un "xiringuito" autèntic, molt autèntic. I a la tarda ens hem reunit tots els del grup per anar cap a Betlem, que serà el nostre camp base durant aquests 12 dies de tour. I aquí és on som, a un hotelet modest on hi treballen tan sols dues persones.
La persona responsable de la Xarxa d’Enllaç amb Palestina ha arribat avui sense maleta, li han retingut a Barcelona i a dins hi portava diners i el mòbil, a veure què passa, però aquí per raons de seguretat l’estat d’Israel pot fer el que li doni la gana.

  1. I qui diu autobús, diu supermercat, restaurant, discoteca, botiga, metro, tren, etc. Per cert, ¿per a quan un viatget d’aquests a qualsevol país àrab? Sí, dona, una d’aquestes monarquies feudals, satrapies orientals, dictadura corrupta, etc. Ai no, que allà, ni us hi volen ni vosaltres hi voleu anar. No llueix tant com anar a Israel, oi? I una altra cosa, no t’oblidis de la burka ni de sotmetre’t als homes de la teva famíilia, ni de retallar-te el clítoris ni de les pedres per a quan et lapidin. Ja se sap com les gasten aquests musulmans. Apa, adéu, colla de demagogs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!