Xàbiafolk, del 5 al 7 de maig

Des de fa uns anys, Xàbia completa a la Marina Alta una mena de triangle màgic amb Dénia i Ondara per oferir als afeccionats a les músiques d’arrel tradicional una suculenta programació concentrada en forma de festival de cap de setmana.
Produït per l’Associació Tradició i Música, TraMús, i la Romàntica del Saladar (amb un flamant nou disc al carrer que farà fruir els seguidors de les músiques genuïnes i els repertoris atemporals: Revetlla!, Blau-Discmedi, 2006), el Xàbiafolk es presenta enguany amb l’espectacle Pau i Treva com a cap de cartell i una completa programació que, com ha vingut sent habitual des de la seua creació, reserva un espai per al públic infantil (Rah-mon Roma) , per als addictes a la ballada popular (La Coixinera, Lumbalú) i per als bon vivants que no es perden cap concert-vermut (en aquesta ocasió, una batussa pulmonar entre Escandall, Dolçainers de Puçol, els Grallers de l’Acord i els Tuterako Gaiteroak de Tudela).
S’obri així un mes de maig atapeït de propostes musicals al País Valencià (València, Algemesí, Massalfassar, Serra…) de les quals us anirem donant compte oportunament.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *