Cucarella

Toni Cucarella en roba de batalla

3 d'abril de 2009
3 comentaris

Costos laborals

Ix un paio tot mudat, càrrec directiu d’una gran empresa, i diu que, per culpa de la crisi, cal despatxar uns centenars de treballadors, i que els que s’hi quedaran caldrà que congelen els seus salaris i que el govern de torn flexibilitze les seues condicions laborals, és a dir, precaritze els seus ja prou minvats drets. El càrrec directiu d’aqueixa gran empresa diu que per superar la crisis cal abaratir costos, laborals i doncs no hi ha més remei que aprimar plantilles i congelar salaris. El salari net que guanya aquest càrrec directiu -ell tot sol-, amb les primes, els incentius, les dietes, les accions i etcètera, equival al d’uns quants centenars de treballadors.

  1. Ho estic patint, i és exactament així… En bona part és conseqüència de tenir una classe empresarial plegada al poder polític. Vull dir que aquest senyor ensorrarà l’empresa, en treurà un grapat de milions, però després el partit li buscarà una nova ubicació, una nova empresa per arruïnar. No sigui que l’escàndol pugui esquitxar el partit.

    Molts d’aquests falcons empresarials actuen així perquè tenen els contactes necessaris per obtenir bons contractes de l’administració, llavors pacten unes bonificacions milionàries i així van xuclant diner públic, i sang dels treballadors. I el pitjor de tot és veure com els periodistes que ho haurien de denunciar els segueixen el joc.

  2. Quan l’economia funciona a tota màquina, els empresaris s’omplen les butxaques a carretades de diners, i als treballadors, amb prou feines els arriba per a viure. En èpoques crítiques, com l’actual, els empresaris no guanyen tant, però els treballadors es queden sense treball.
    El sistema capitalista és injust i enormement sagnant per al treballador. A l’empresari l’únic que li interessa és fer unes inversions com més esquifides millor, i obtindre uns beneficis màxims. La resta li la sua. Ara bé, com pot ser que els assalariats voten PP o PSOE, que, si fa no fa, ve a ser el mateix? Com poden ser tan cecs? Que no veuen que amb la seua actitud contribueixen a que mai no canvien les coses? Banyuts i a més paguem la beguda!

  3. Lo escribis, os lo creeis y tan contentos. Por lo que puedo leer de estos comentarios no teneis ni puta idea de como funciona el mundo empresarial, ya que solo os fijais en grandes empresarios o politicos que no representan ni el 0,08% de la totalidad. sois unos ignorantes paletos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!