estereofònicx

Això és el subtitel

Compartir (Clann Zú)

Publicat el 4 de novembre de 2009 per frap

Suposo que tinc el bloc perquè a vegades tinc la necessitat de compartir grups que m’agraden, perquè tinc la necessitat de compartir cançons que em commouen, que em fan sentir un grapat de sensacions. Suposo que, entre altres coses, aquest és un dels motius d’aquest bloc, perquè a vegades no me’n puc estar, no em puc quedar per mi sol totes les sensacions que em fa sentir una cançó o un grup, necessito dir-ho (potser amb l’esperança de que algú senti el mateix?).

Ja fa temps que conec Clann Zú (viquipèdia), em sembla que els he posat en algun apunt, i de tant en tant els recupero i els escolto, i sincerament, no tinc paraules per explicar el que sento cada cop que ho faig. Maleeixo el dia en que es van separar, maleeixo que la seva vida fos tan curta, però no puc fer res més que això, maleïr i resignar-me i no deixar d’escoltar-los mai.

Clann Zú (myspace) és un grup format l’any 1999 a Melbourne (Austràlia), els seus membres són australians i irlandesos, i la seva música, uf!, no ho sé, millor escoltar-los. Va ser un grup compromés socialment. Tenen cançons en anglès i també algunes en irlandès, un idioma i un país molt arrelat en els seus components i la seva música (“Arrels”, potser una de les paraulas que els podria definir). A l’inici de la seva carrera van editar algun ep, l’any 2003 van publicar el seu primer disc i l’any 2004 el segón, tots dos amb el segell discogràfic G7 Welcoming Committee Records, un segell que convergeix amb els seus ideals. L’any 2005 es van dissoldre.

Potser fer un apunt de Clann Zú és un dels motius que em fa tenir aquest bloc, perquè aquest és un exemple del que explicava al principi. Vull compartir-los, potser fer-los conéixer ja que no és un grup gaire conegut, vull compartir el que sento quan els escolto, vull compartir-los perquè m’emocionen.

Words for Snow

A Sudden Intake of Breath

One Bedroom Apartment

“Take my hand, we’ll fly across this land, leave it all below. Soar above lights below. Take my hand we’ll leave this dying place where all the rivers run red. Suddenly we escape. We’ll rise above the clouds. Were never coming down. We’ll soar above these lights below. We’ll rise into the sky; no matter what they try we’ll soar above their fires below. Take my hand we’ll rise & leave this place. Through the night we’ll go. Soar above lights below. Feel your blood slowly mix into mine, daylight turns into red. Suddenly well go. Suddenly we’ll escape.”
Lights Below – Clann Zú

Publicat dins de cançons | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.