estereofònicx

Això és el subtitel

Un dia més per en Jimmy (Billie Holiday)

Publicat el 17 d'abril de 2008 per frap

El fum del cigarret jugava discretament davant el rostre d’en Jimmy sense que aquest li fes gaire cas. Com cada dia en Jimmy estava assegut a la barra del Diamond Night Club amb el seu Whisky escocès, escoltant la dolça i malenconiosa veu de la Sara, la bónica cantant del Diamond Night Club (quantes vegades havia somiat que ell i la Sara feien l’amor!), un ventilador girava lentament al ritme de la trista cançó intentant netejar sense èxit el fum del local mentre en Jimmy pipava una vegada més el cigarret que tenia entre els dits.

Al Diamond en Jimmy s’oblidava del tràfec dels casos que investigava durant el dia i es concentrava en la seva tristesa, escoltant la Sara, conversant amb en Peter, el propietari del local, i abandonant a cada glop de whisky qualsevol somni que pogués tenir mentre assaboria la soledat. En Jimmy es quedava al Diamond fins que en Peter baixava la persiana, llavors, amb el Diamnod tancat s’acabava la nit per en Jimmy i fumant un altre cigarret es dirigia al seu apartament situat dos carrers més avall. Un dia més per en Jimmy.

Strange Fruit

Publicat dins de directes | Deixa un comentari

  1. Mentre gaudia d’una tarda tranquila recolzat en una cadira que li era estranya, en Bob llegia en el poc glamurós Google Reader, que el seu amic Jimmy havia escrit una altre post.

    S’esperava música d’algun grup dels setanta o potser algun cantant del qual no n’havia sentit mai a parlar… Però aquest cop era diferent. La imatge en blanc i negre ja el va fer dubtar, però va ser al llegir les línies que l’acompanyàven, el que el va fer pensar en silenci: ha nascut una nova estrella literària. Sense pulir, amb algunes vacil·lacions, però una estrella que tenia la obligació de continuar escrivint per aque ell, en Bob, i tants d’altres poguessin seguir-ne gaudint…

    Ale! escriu més coses com aquestes… que molen!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.