estereofònicx

Això és el subtitel

Audio – Visual (Midlake – Roscoe)

Una cançó que també fa dies que no deixo d’escoltar, la trobo realment reconfortant, molt maca.

El vídeo clip que han fet d’aquesta cançó els Midlake no m’agrada gens, tot i que el que s’hi veu té relació amb la lletra de la cançó el trobo avorrit i insípid, sincerament, no entenc perquè es gasten diners per fer un producte així.

Avui en dia, en l’era de l’audiovisual (molt més del visual que de l’àudio), on la imatge té una importància cabdal (icones, publicitat, logos i un llarg etc.) és important donar un suport de qualitat a una cançó amb un bon vídeo clip, com millor sigui el vídeo clip millors resultats per aquella cançó. Si una cançó té un bon vídeo clip farà que sigui encara més atractiva i al contrari.

Potser un bon vídeo clip arribaria a fer que una cançó sigui un èxit, una cançó que sense aquell vídeo clip potser no ho hagués arribat a ser. A la inversa ja seria més díficil (un mal vídeo clip per una bona cançó) perquè una bona cançó sempre és una bona cançó, ara bé, no l’ajudaria gens. Es poden trobar moltes variables i determinar la influència d’un vídeo clip en una cançó és molt difícil però és important i fer un bon vídeo clip bo i de qualitat ajuda la cançó.

Ara bé, com he dit, una bona cançó és una bona cançó i el que realment és important d’una cançó és la cançó en si, i si aquesta és bona, encara que tingui un vídeo clip dolent, no deixarà de ser bona, com és el cas:

Roscoe


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.