Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

24 de novembre de 2013
2 comentaris

Vol que el País Valencià siga un estat independent?

El ritme d’agressions dels poders econòmics i polítics als Països Catalans arrasen a tota màquina, sense dilacions ni miraments al mateix temps que al País Valencià la resposta política de l’oposició es debat entre la pastanaga de l’Espanya federal d’EU i la del concert econòmic del Compromís, fantasies inviables com a horitzò de futur. Extraparlamentariament es comença a moure el dret a decidir.

A Catalunya l’alliberament nacional abandona amb molta dificultat i lentitut la forma de pastanaga que aquest anhel va adoptar des de la transició pels partits dinàstics catalans, la pregunta no acaba de concretar-se i no s’assenyala data pel referendum. Sembla que el personal al voltant de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) estan un poc escamats, per això avui s’han reunit per intentar dona una empenta al govern i parlament sobre el procés.

 

Segurament al País Valencià aniria molt bé una organització independent dels partits amb capacitat de mobilització civica i d’interpelació als poders governants, amb propostes versemblants de redreçament social i nacional.

Mapa de les repúbliques dels Països Catalans
Mapa de les repúbliques dels Països Catalans
  1. Es podria fer una Assemblea Nacional que integri a la gent que no està a la política, però que també vol un redreçament econòmic, social i nacional del País Valencià. Hi pot haver aquest espai que segur que comptaria amb la col.laboració d’Acció Cultural i potser d’altres.
    Salut!
  2. Actualment  allò més proper a l’ANC que es mou al País Valencià en aquest sentit és la Plataforma pel Dret a Decidir , però que al cap i a la fi són formacions polítiques les implicades (suposo que a Catalunya també) i gent per lliure de la societat civil.

    Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!