Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

11 de gener de 2012
0 comentaris

Solidaritat per la Independència Castelló

L'espoli fiscal del País Valencià, element argumental important  pel moviment independentista.
L’espoli fiscal del País Valencià, element argumental important pel moviment independentista.

Solidaritat per la Independència Castelló som un moviment independentista, transversal, progressista, democràtic, que té per objectius que:

Els Països Catalans esdevinguin Estat d’Europa a través de la declaració d’independència des del les Corts Valencianes i l’extensió progressiva de la independència al conjunt dels Països Catalans (fins ara mai una força política ni s’ha presentat al les Corts Valencianes ni ha treballat des de les institucions valencianes amb l’objectiu prioritari de la independència).

La defensa del benestar, l’economia, el medi ambient, el territori i els interessos dels ciutadans castellonencs i valencians.

La regeneració democràtica i la participació de la ciutadania en la política i les institucions.

Solidaritat per la Independència Castelló forma part de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) i està constituïda pels adherits de Castelló de SI País Valencià.

Ha quedat demostrat amb escreix que és impossible que el País Valencià avanci des de l’autonomisme dins d’Espanya.

Solidaritat Catalana per la Independència ha aportat a l’independentisme una nova estratègia per aconseguir la independència. Aquesta estratègia consisteix en no col·laborar amb l’autonomisme i marcar una agenda independentista des del primer moment, que condicioni el debat polític i que

  1.     Faci aflorar la contradicció d’interessos entre Espanya i el País Valencià amb la situació d’espoli fiscal que patim, com ara mostren l’estudi del professor Celestí Gimeno (castellonenc) “L’espoli fiscal del País Valencià” Ediciones de la Tempestad, SL, 2007 Llibres de l’Índex Barcelona  o tambéles últimes balances fiscals publicades per Espanya.
  2.     Faci evidenciar que és la independència la forma d’evitar definitivament les agressions de l’Estat espanyol a la llengua i cultura. En un estat independent és com podem exercir el nostre dret a veure TV3 i una televisió pròpia de qualitat, a l’ensenyament en valencià, a la llengua i cultura pròpies en situació de normalitat, etc.

Solidaritat per la Independència Castelló planteja iniciar el debat independentista a les comarques de Castelló i participar en la dinàmica social i mobilitzacions, alhora que consolida una militància activa disposada a accedir a les institucions de govern amb la voluntat de construir la majoria social per la declaració d’independència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!