Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

3 de novembre de 2017
1 comentari

Llibertat presos polítics, apagada general.

Una de les mesures de protesta i resistència pacífica efectiva seria l’apagada general d’enllumenats públics de nadal; A més a més, tenir també els carrers a mitja llum fins que no s’alliberen els nostres presos polítics. Suposaria un gran impacte en les empreses elèctriques, majoritàriament espanyoles. És a la vegada una mesura ecologia i d’estalvi.

Hauria d’estar acompanyada d’una mesura complementària de la ciutadania com a consumidors: no comprar en comerços en carrers amb els llums de nadal enceses.

Que tots els ajuntaments tanquin els llums! Comprem en carrers amb els llums de nadal apagades!

Apagada de llums de nadal i enllumenat públic fins que no alliberen els presos polítics.
  1. Caldria estudiar el cost energètic, però segurament seria més impactant tenir els llums de Nadal encesos i cada dia a una certa hora apagar-los tots (si pot ser en cadena) i tenir-los tancats durant posem 10 minuts per després tornar-los a encendre seqüencialment. Així es farien 2 recordatoris cada nit del presos. A més, els turistes i els que no estan al cas, en podrien tenir notícia.
    Caldria avaluar que la despesa de la segona encesa no fos més alta que el temps d’apagada i si és així allargar el temps d’apagada fins que ho compensi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!