Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

23 d'abril de 2017
0 comentaris

L’evasió de la realitat davant la marabunta religiosa.

La causa psicològica fonamental de la guerra és l’evasió: la negativa a enfrontar els fets rellevants, el fet de pretendre que la realitat és diferent del que és. Per exemple, en la dècada de 1930, els líders europeus van eludir les intencions declarades de forma explícita i els avenços clars dels nazis. En lloc d’eliminar aquests assassins definitivament racistes que van buscar obertament la dominació del món quan els europeus podrien fàcilment haver-ho fet, van permetre als nazis enfortir-se i expandir-se durant anys, la qual cosa finalment va forçar una guerra massiva que posés fi al malson.

Ara governants, mitjans de comunicació i opinió pública generalitzada, impregnats encara avui dia dels valors religiosos catòlics i cristians del Concili Vaticà II, consideren que les religions i creences són bones per defecte, són els individus i grups humans els que en l’esdevenidor històric poden tòrcer el sentit fundacional de les doctrines. Res no pot ser més equivocat que aquest ecumenisme ingenu. Hi ha religions i sectes que ja són violentes i atroces des del moment fundacional mateix, com pot ser l’Islam, que des dels textos sagrats de l’Alcorà i des de l’any zero ja va predicar a sang i foc la jihad. Unes altres religions es mostren rabioses i fanàtiques només quan poden (recordem la guerra i postguerra civil espanyola).

De forma generalitzada, la gran germandat religiosa mundial i l’esquerra “kumbaià” pretenen que Islam significa pau, quan en realitat vol dir submissió. De forma semblant, els líders mundials i especialment els europeus evadeixen els objectius declarats per l’islamisme de forma explícita i els avenços evidents dels règims islàmics que patrocinen el terrorisme contra el món occidental (per exemple, els saudites fan política secreta i la jihad contra Europa i el règim iranià té com objectiu -com va assenyalar en la seva constitució escrita- sotmetre tot el planeta a Al·là).

Pretenen els nostres polítics que Europa està en guerra contra el “terrorisme” o contra petits grups que “perverteixen” l’Islam o contra “bojos aïllats”. No posen en qüestió els règims islàmics que abracen totalment l’Islam i que se’l prenen fil per randa. Aquests països són l’origen de que ens arriben gernacions sota l’etiqueta de refugiats o immigrants islàmics que posen en perill el nostres estats del benestar, la nostra forma de vida laica i les nostres llibertats per no dir bàsicament la nostra seguretat.

Si la civilització occidental evadeix la avaluació del perill real que suposen les masses humanes sota l’influx religiós, amb el temps haurà de lluitar en el seu propi territori una guerra més gran, més dolorosa i més costosa de la que hagués hagut de lluitar enfrontat-se a la realitat des del principi.

Haurem de subvencionar els rituals de més de tres mil religions?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!