Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

12 de maig de 2012
0 comentaris

La Nit de l’Art a Castelló i #nosaltres

#nosaltres somniant la llibertat.

Foto feta en l’acció de l’Exprimidora a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló (EASD Castelló) durant la màgica i frenètica Nit de l’Art.

El lema de l’activitat i exposicions a l’EASD Castelló va ser “TOT EN L’AIRE”, amb una fabulosa demostració en el domini de l’argila i del torn per a peces de revolució per uns mestres de l’alfareria.

Es van integrar una serie de accions artesanes amb la participació del públic que expressava en la zona del SI i en la zona del NO la seva opinió sobre la realitat. Treballs d’alumnes i altres reflexions sobre la societat vigilada completaven la oferta de l’EASD Castelló.

Paral·lelament el col·lectiu de creatius del disseny hostes de l’EASD Castelló, “La Exprimidora”, feien en el remodelat local seu (convertit en baret de sucs molt ambientat) un espai de relació i de marxa. A l’entrada , l’acció de les fotos amb les pissarres que haurien de respondre a la pregunta: “Què és el disseny per a tu?”. No em vaig poder oblidar de l’aniversari de “Nosaltres els valencians” i l’homenatge convocat a la xarxa.

La Nit de l'Art de Castelló. #nosaltres  somniam la llibertat.
La Nit de l’Art de Castelló. #nosaltres somniam la llibertat.

Quina llibertat somniem #nosaltres ?

Una llibertat suma de tres:

Una llibertat espai temporal, la dels territoris de parla catalana i una llibertat social, és a dir, la inde`pendència i l’estat propi

La llibertat dels éssers humans habitants d’aquestes terres, del poble amb doble opressió, la de l’estat veí i la del capitalisme especulador.

La llibertat de viure en un planeta sa, amb una atmosfera i aigues netes, amb una biosfera diversa lliure de radioactivitat i tòxics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!