Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

18 de desembre de 2014
0 comentaris

El malson de les apnees del son.

Denúncia de denegació injustificada d’assistència o prestació de servici de salud:

Des de fa molts anys que m’han apnees del son i tinc prescrit l’ús del CEPAP, aparell que utilitzo diàriament per dormir.

És de vital importància per a la meva salut el poder dormir i per això necessito aquest aparell.

També les persones que dormen prop meu es desperten contínuament pel meu fort ronc i per què em moc molt i m’aixeco contínuament amb la boca seca i ganes de pixar i beure aigua si no utilitzo l’aparell.

La nit del dia 5 al 6 de desembre de 2014 (també és mala pata coincidir amb el cap de setmana llarg de la immaculada constitució), el meu CEPAP es va espatllat i vaig haver de dormir sense ell.

Per tant, al dia següent, dia 6 de desembre, després d’una mala nit, vaig cridar per telèfon a Oxifarma, l’empresa que ASISA m’ha assignat pel manteniment del CEPAP. La persona que atenia el telèfon em va dir que ja em cridarien el dia següent.

Des d’aquel dia  no he parat de cridar a Oxifarma per a què m’arreglen o canvien l’aparell, ja que (remarco sempre) sense ell no puc dormir. Sempre em contesten que passaran el missatge al tècnic, però no donen senyals de vida. També des d’aquell dia he cridat varies vegades a ASISA Castelló per què siguen sabedors del que passa. El dia 16 vaig fer una reclamació per escrit tant a ASISA com a MUFACE, com a responsables màxims d’aquest servei.

Demà divendres tornaré a presentar aquest escrit a ASISA i MUFACE com a reclamació que clama i reclama a fi de denunciar aquesta falta de diligència mèdica en un assumpte greu que afecta la salut de la meva persona i de la meva família també. Reclamo poder disposar el més aviat possible de l’ajuda tècnica del CEPAP.

D’altra banda això que esta passant és la denegació injustificada d’assistència ja que la entitat no ofereix una solució assistencial vàlida abans de concloure el cinquè dia hàbil següent a la data de sol·licitud del mutualista. També es tracta d’una assistència urgent de caràcter vital.

Per tant també tinc dret a la utilització de mitjans no concertats com a alternativa a la persistència d’inactivitat de l’entitat, Oxifarma o ASISA. I conforme amb això,  l’entitat, en aquest cas ASISA, com a responsable, haurà d’abonar les despeses que puga ocasionar.

Castelló, 18 de desembre de 2014.

PD: El dia 19 finalment ha aparegut el tècnic amb un aparell nou. Avui tots dormirem tranquils a casa.

Apnees del somni, poder dormir depèn d'un motor d'aire.
Apnees del somni, poder dormir depèn d’un motor d’aire.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!