Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

23 d'abril de 2015
0 comentaris

El boig, el corrupte i el normal.

El copilot de l’avió de Germanwings que el 24 de març es va estavellar als Alps francesos amb 150 persones a bord, Andreas Lubitz, era un boig del qual ara coneixen fins i tot com li glatava el cor. Aquest dictamen convindrà a les companyies de segurs, aèries etc.

L’alumne de l’IES Joan Fuster de Barcelona també és un boig per a la comunitat educativa. Convindrà aquesta explicació a la conselleria d’educació, etc.

Urdangarin, Bárcenas o Rato, etc. són corruptes, casos aïllats. Convé, no cal dir-ho, aquesta justificació a la monarquia, al Partit Popular i govern d’Espanya i tota la púrria per no dir casta.

Delimitar i definir la causa del problema com un element singular incontrolat és la forma de minimitzar l’origen d’uns successos amb tant desastrosos resultats. Es tracta d’aïllar el problema, que no contamini de sospites la resta, persones, màquines, organització o rutines.

Això permet no tenir que revisar més elements que els mínims, i segurament també no tenir que indemnitza molt més als afectats si l’origen del desastre està en les màquines o canviar d’arrel el sistema polític de dalt a baix si és un organisme corcat o reformar i reforçar el sistema educatiu públic o…

Però possiblement aquestes explicacions formen part del mateix problema:

No seran aquestes les explicacions de les pròpies xarxes mafioses que governen l’Estat espanyol o les explicacions des de la xarxes d’interessos de les companyies de segurs d’aviació o les explicacions des de la incompetència de l’organització familia-comunitat educativa o…?

Pioners de la psiquiatria antisistema, la societat és la malalta.
Pioners de la psiquiatria antisistema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!