Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

17 de setembre de 2012
0 comentaris

Educació per a dissenyar el món

L’organització de les societats i desenvolupament tecnològic de l’espècie humana està en crisi i la seva crisi arrossega el planeta. Els sistemes educatius estan en crisi des del parvulari fins a la universitat. Cal redissenyar el món amb urgència i a fons. Cal formar les generacions que canvien el món.

Dissenyar els sistemes educatius, dissenyar l’educació dels enginyers i dissenyadors , l’educació dels nou managers, el design thinking en el disseny, en la gestió del disseny i gestió empresarial, etc. La investigació en aquests camps educatius a nivell de graus i màster etc.

Tot això son alguns dels temes debatuts en Cumulus: International Association of Universities and Colleges of Art, Design and Media…

A “The 1st International Symposium for Design Education Researchers” que va tindre lloc a País en maig del 2011, es va parlar de tot això i del procés de disseny, de la representació i comunicació del disseny, del treball en equip, de les noves tecnologies, xarxes i espais virtuals, etc. En relació a l’educació i la investigació en el procés educatiu i acció sobre el context real i per a una societat i vida sostenibles.

Està propera la celebració de la “2nd International Conference for Design Education Researchers” . Serà en maig 14 – 17, 2013, en Oslo, Noruega. La informació és a la web http://www.hioa.no/DRScumulus. Com a membre d’ una Escola Superior de Disseny tinc la oportunitat d’anar a intercanviar experiències, coneixements i habilitats a fi de millorar la nostra capacitat de donar forma a una visió de futur per a la societat a llarg termini i a fons. En base a un disseny participatiu, universal i sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!