Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

21 de gener de 2012
0 comentaris

Contra les retallades en educació avui dissabte 21-G a València i Alacant

Avui tenim mani a València i Alacant contra les retallades en educació pel govern del PP que parlava que el futur era la “societat de la informació i el coneixement”De la web de l’STE PV, contra les retallades en l’escola pública i contra la privatització de l’ensenyament:

“LES RETALLADES, NOMÉS EN L’ESCOLA PÚBLICA

La Conselleria argumenta que la crisi l’obliga a retallar, però només retalla en l’ensenyament públic. La pública ha augmentat en 20.000 alumnes aquest darrer any, però s’han disminuït les unitats i el professorat per atendre’l.

En concertada hi ha 10.000 alumnes més i tenen més unitats i professorat per atendre’l. El batxillerat continua concertant-se quan hi ha places públiques suficients per atendre tota la demanda. S’està cedint sòl públic a la concertada per a construir els seus centres mentre es deixarà de construir centres públics.

Hi ha dues vares de medir i no és cert, doncs, que calga retallar en l’ensenyament. Simplement pretenen desmantellar els serveis públics per a privatitzar-los, d’acord amb les tesis neoliberals que aprofiten la crisi per a imposar els seus criteris. I això, en el nostre sistema educatiu amb una xarxa pública i una privada es veu perfectament.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!