Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

27 de novembre de 2011
4 comentaris

Com acabar amb l’espècie humana sense perdre la jubilació

Hi ha una manera fàcil i segura d’acabar amb la humanitat, és deixar-la lliurement a la deriva, que faci, que faci, i ella mateixa s’acabarà extingint. Aquesta manera té dues pegues: la primera, que això passi més aviat del previst, sense cap control i que acabe amb mi mateix. La segona pega, que la humanitat acabe també amb aquest planeta que estimo tant.

Una segona manera d’acabar de forma controlada amb la humanitat abans que aquesta acabe amb el planeta i de retruc amb mi mateix, seguiria el següent procés:

En primer lloc, buscar feina en The Goldman Sachs Group, Inc. Sabem que abans que la agricultura o la ramaderia, en aquest món la primera cosa que salven els governs són les entitats financeres, que serà la última institució en caure abans del cataclisme (menjarem bons del deute, he he).

En segon lloc, des de l’empresa eliminar el futbol de la tele i com a contrapartida organitzar unes entrecreuades i animades guerres fratricides i de baixa intensitat entre països veïns per tot el planeta assegurant en tot moment la màxima mortaldat humana amb la mínima destrossa ecològica.

Una altra manera d’acabar amb la humanitat, sense arriscar la vida ni perdre el lloc de treball consistiria en fer-me de les FAES.

Dimecres, 23 de novembre – 13:33h. Europa Press / Madrid

Les fundacions del PP i del PSOE rebran al voltant d’un milió d’euros cada una del Ministeri d’Afers Estrangers i de Cooperació perquè amb aquests diners facin activitats de promoció de la democràcia.

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publica aquest dimecres una resolució de la Secretaria d’Estat de Cooperació Internacional per la qual es concedeix 1.019.920 euros a la Fundació per a l’Anàlisi i els Estudis Socials (FAES) de José María Aznar i 974.820 euros a la Fundació Idees, que dirigeix Jesús Caldera. Amb aquesta quantitat, precisa la resolució, es finançaran “activitats de formació, consolidació i difusió del sistema democràtic”.

La FAES destinarà la seva partida a tres programes dirigits als països en desenvolupament amb l’objectiu de promoure la llibertat i la democràcia, enfortir els partits i promoure reformes polítiques dins de les seves fronteres. Un quart programa es dedicarà a divulgar els valors de la cooperació internacional als països donants. Cadascun d’ells es finançarà amb quantitats que oscil·len entre els 200.000 i els 300.000 euros.

La Fundació Idees repartirà els diners rebuts en 17 activitats diferents. Un total de 122.245 euros finançaran un “programa de visites, col·loquis i conferències”, mentre que la resta es destinarà a promoure i consolidar la democràcia a Cap Verd, Tunísia, Palestina, Guinea Equatorial, Uruguai, Xile, Colòmbia, República Dominicana, l’Argentina, amb partides d’entre 40.000 i 60.000 euros. Idees destinarà 223.000 euros més a finançar les seves trobades Progrés Global, seminaris que organitza amb partits progressistes d’altres països per intercanviar idees.”

Democràcia i FAES farien un còctel explosiu en els caps del habitants de tots els països del món. Tothom sense cap menys els espanyols que son més llestos que ningú i vacunats com estan amb anys de democràcia orgànica i de monarquia franquista. Com acabar amb els espanyols? És un detall que explicaré en altre moment.

A continuació m’asseguraria una bona jubilació pels serveis prestats, que gaudiria a una Mallorca lliure de turistes, forasters i estrangers i aniria cada vesprada a la casa de l’amic Pedro J. a  capbussar-me a la seva piscina a la vora del mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!