Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

8 de novembre de 2014
0 comentaris

Assemblea Ciutadana Municipal de Castelló.

Assemblea Ciutadana Municipal Oberta. Guanyem Castelló. 1a Part.
Assemblea Ciutadana Municipal Oberta. Guanyem Castelló. 1a Part.

Promoguda per la Coordinadora de les Marxes de la Dignitat 22M  ha estat convocada l’Assemblea Ciutadana Municipal Oberta Guanyem Castelló de la qual s’ha celebrat una primera part el dia 24 d’octubre i la segona part el 7 de novembre. L’objectiu és promoure un sistema de participació i creació de candidatura social rupturista i de govern en les properes eleccions municipals de Castelló.

El primer dia van acudir unes 200 persones i el segon unes 150 persones, a títol individual, encara que moltes  d’elles formen part d’organitzacions polítiques, sindicats,  entitats i associacions de”ampli espectre.

Assemblea 22M càmera agrària 24 oct. Vista de la sala.
Assemblea 22M càmera agrària 24 oct. Vista de la sala.

Com a resultat d’aquesta Assemblea, s’ha constituït un grup promotor encarregat de desenvolupar un manifest per al divendres 14 de novembre i compartit pels membres de l’assemblea via Google Groups a fi d’esmenar i ser debatuda la redacció final en assemblea el divendres 21 de novembre. El lloc de reunió de la propera assemblea serà accessible a les persones amb mobilitat reduïda.

Els elements que considero mínims a contemplar en el manifest o programa fundacional:

  1. QUI.- Candidatura de gent de Castelló i per Castelló. Veïns de Castelló que no responen davant de centres de decisió política externs a la ciutat de Castelló, ja sigui València, Barcelona, Madrid o Brusel·les, lliures d’obediències alienes als interessos de la ciutat.
  2. COM.- Candidatura assembleària. Organitzada des de la base ciutadana en assemblea sobirana des de el seu manifest fundacional, el seu programa polític i la seva acció municipal per una regeneració democràtica de la ciutat.
  3. QUÈ.- Candidatura al servei del bé comú. Arreplegant les demandes ciutadanes i portant-les a les institucions municipals. Reforçant el teixit social de la majoria, potenciant l’autoorganització ciutadana per una economia social i sostenible cap a la plena ocupació.
Assemblea Ciutadana Oberta. Guanyem Castelló.
Assemblea Ciutadana Municipal Oberta. Guanyem Castelló. 2a part.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!