Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

28 de desembre de 2015
0 comentaris

1515-1515 no és CUPiCUA.

Empat a l’assemblea de les CUP el dia abans dels sants innocents i quatre dies abans de la grossa de cap d’any. Mags i endevins van pronosticar un competidor a Herodes . Per evitar el futur i protegir la seva cadira va produir la massacre que conmemora el 28 de desembre el cristianisme.

Però… quin Herodes ni quin nen mort? Que no ens pengin la llufa!

Que no ens la pengen
Que no ens la pengin!

No sé si el número 1515 pot contenir alguna màgia o augur, ni si l’empat en vots amb aquest nombre total de 1515 vots contra 1515 a la tercera votació és molt improbable estadísticament. Sí que crec que aquí mana més la màgia que la ciència.

Aqui tenim un exemple de la Viquipèdia d’un quadrat màgic:

Un quadrat màgic és la disposició d’una sèrie de nombres enters en una taula quadrada o matriu de forma que la suma dels nombres per columnes, files i diagonals sigui la mateixa, la constant màgica. Usualment, els nombres emprats per a omplir les caselles són consecutius de l’1, essent n el nombre de columnes i files del quadrat.

Quadrat màgic

Fora bromes. Crec seriosament que en aquestes alçades l’assumpte de la investidura del número 4 de junts pel sí exigeix la interpretació per cabalistes, pitagòrics i d’altres numeròlegs d’aquest hermetisme hiperdemocràtic. Cal ara, abans del dia 4 de gener de 2016, la superació del racionalisme il·lustrat de politòlegs i doctors i tammateix desxifrar la cabalística cupaire en claus correctes allunyades d’esoterismes.

Ara és l’hora  en que ens cal aprofundir els fenòmens de l’alquimia luriànica que amaren les decisions de les classes populars o si més no de l’esquerra anticapitalista de la societat catalana. Només així podrem assolir la independència de Catalunya aviat i amb èxit.

Visca Catalunya lliure!

Això és més difícil que la loteria de Carlos Fabra.
Això és més difícil que la loteria de Carlos Fabra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!