FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

29 de setembre de 2015
2 comentaris

VIA LLIURE a una República !

29 de Setembre 2015

IMG_20150911_174601-r-c

Dos dies després de les eleccions del 27-S, i malgrat que és cert que no s’ha assolit (per poquet) el llindar del 50% dels vots totals emesos, és també indiscutible que existeix una majoria nítida en escons i també en nombre d’independentistes declarats, en contraposició al dels unionistes declarats ….

Per tant, el resultat d’un possible referèndum com caldria, no tindria segurament res a veure amb el que interessadament i de manera cínica proclamen ara el govern i els mitjans espanyols (curiosament amb un punt de vista diametralment oposat al de la resta del món).

De bén segur, ens esperen alguns mesos de debats apassionats i apassionants, d’incerteses i noves sorpreses, en les que de mica en mica s’anirà veient que avancem inexorablement cap a l’acompliment d’un desig compartit per una majoria d’aquest país, que no és altre que la VIA LLIURE cap a la República Catalana.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

 1. Ara hem iniciat ja el nostre camí: ara és la nostra; estem legitimats per seguir el
  camí cap a la INDEPENDÈNCIA; després anem la resta dels Països Catalans.
  Hem de seguir el full de ruta marcat pel mandat democràtic que així ens ho han mostrat
  en el seu sufragi, és la veu, la sobirania del Poble Català.
  Són els anhels que s’han de fer realitat per un País que ja es conforma a una Europa que ha d’esdevenir ealment democràtica, formada per nacions lliures i que siguen iguals
  davant del món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.