FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

23 de juny de 2013
5 comentaris

Terrassa (2) – Masia Freixa

22 de Juny 2013

Amb molt poques setmanes de diferència, dues trobades fotogràfiques m’han portat a la ciutat de Terrassa.

La primera, de la mà del grup FEMFOTOS, un grup dinàmic i motivador que sap combinar la pràctica fotogràfica amb la descoberta del nostre entorn proper.
La segona, amb el grup POTI-POTI, orientat al treball amb models.  I a totes dues trobades, la espectacular silueta de la Masia Freixa hi ha tingut un paper destacat

Un edifici singular, de l’època modernista, que l’arquitecte Lluís Muncunill va construïr sobre l’estructura original d’una fàbrica tèxtil de l’industrial Josep Freixa, el qual la convertiria en la seva residència familiar, i que actualment és seu de l’escola municipal de música de la localitat.

L’edifici, d’inspiració gaudiniana, es configura amb un clar predomni de l’arc parabòlic i d’altres corbes en continuïtat, donant lloc a una veritable armonía de les formes, que res té d’envejar a d’altres construccions emblemàtiques de l’època.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Tenim un país on hi ha edificis singulars i bells, com la Masia Freixa. De sempre m’ha agradat. Terrassa és una Ciutat plena de racons i raconets. La indústria textil al nostre país va ser un període importantíssim en tots els aspectes.
    Bona revetlla. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.