FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

9 de juliol de 2016
0 comentaris

Puigdemont-Llach, (les converses de VilaWeb) – Una finestra oberta a la Independència –

9 de Juliol, 2016

IMG_20160630_075219-r-cc

Fa pocs dies, el passat 29 de Juny, va tenir lloc un acte important a Barcelona, el qual penso que potser no ha tingut prou ressò i rellevància als mitjans de comunicació en general.  Últimament tenim tal allau d’esdeveniments polítics, que va passar una mica desapercebut l’organitzat dins cicle “Les converses de VilaWeb”, on el President de la Generalitat i el diputat Lluís Llach van saber aprofundir en una sèrie de qüestions cabdals pel procés cap a la independència que estem vivint a Catalunya.

En el marc del que es podria dir, una conversa entre amics, perfectament conduïda per en Vicent Partal, es van anar desgranant de mica en mica, i durant una hora exacta, els temes de fons del procés, per donar llum als assistents, després d’uns mesos no gaire reeixits pel que fa a les relacions i l’actitud de les forces independentistes al Parlament.

Tant el President Puigdemont com el diputat Llach van fer gal·la en tot moment de les seves fermes conviccions i de la seva determinació, implicats al màxim en aquest projecte de tots.  A mode de glossari, voldria destacar algunes de les frases de la conversa:

CP. “No hem de ser immobilistes. Cal aprofitar la conjuntura actual favorable”.

CP. “Som al darrer tram, el més curt però també el més delicat”.  “Ho tenim tot aliniat perquè quan s’hagin de prendre decisions les puguem prendre bé”.

VP. “La gent del carrer serà imprescindible durant els mesos vinents”.

LlLl. “Els mitjans de comunicació de l’Estat tenen l’objectiu de desmotivar la gent convençuda, i a més, que el missatge independentista no arribi de cap de les maneres a la gent que potser s’hi podria adherir”.  “Cal que vosaltres (al públic), la gent d’a peu, agafeu les regnes i que persistiu en explicar-ho i saber engrescar al vostre voltant”.

CP. “A partir del Setembre hi hauran unes fites que ens interpel·laran a tots.  Fites que caldrà fer visibles i que culminaran amb la independència”.  “Hi haurà una manera <a la catalana> d’accedir a la independència, que no s’haurà vist abans enlloc”.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.