FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

5 de juny de 2021
0 comentaris

Montgat (3) – Parc de les Bateries

5 de juny de 2021

Tot sortint de Badalona per la part nord, enllacem de seguida amb Montgat, el poble veí. Deixem l’N-II per trencar pel costat de l’Ajuntament, i sortejant un parell d’estretes cantonades per a continuació creuar per damunt de l’autopista del Maresme, enfilem el circuit que ens portarà cap al barri de Can Ciurana. Un cop a dalt, la incursió al parc de les antigues bateries antiaèries —que encara es conserven, com a relíquia d’un passat galdós— ens proporcionarà alguns dels més preuats plaers que hom podria imaginar-se:

Amb l’escalfor d’un migdia de juny com a preàmbul, la intensa olor de pi combinada amb els infinits tons blaus i verds del mar, vistes a la serralada de Marina, destacant-hi Montalegre i La Conreria (cartoixa i seminari, respectivament); i vistes, també aclaparadores, cap a la metròpoli barcelonina, superposant-se, com en capes dins de la retina —tal com a teleobjectiu—, siluetes i volums de sobres coneguts… Els campanars de Santa Maria i La Salut, la bola taronja del Màgic; i més enllà la Sagrada Família (en permanent mutació), la magnífica torre Agbar i la placa solar del Fòrum, l’hotel Wela del port, la muntanya de Montjuïc i a l’altre costat la del Tibidabo i Collserola… Amb aquella boirina blanca que aglutina sempre tot plegat. Ah!, i amb l’afegit del plaer d’una cervesa fresca al privilegiat mirador de la terrassa “Panoràmic”, que Montgat és molt Montgat!


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.