FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

24 de juny de 2016
1 comentari

Miscel·lània de Sant Joan

24 Juny 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La revetlla de Sant Joan ha arribat acompanyada d’una sobtada pujada de la temperatura. L’escalfor ambiental ha fet acte de presència en aquesta curta nit on es barregen les guspires del foc, l’olor de pólvora, i l’incessant espetegada de petards, amb llums de colors i filigranes.   Un espectacle total per els sentits, si hi afegim a més, l’aroma de la coca recent acabada de fer, la música de salsa i el ball popular sota un clar de lluna reflectit en un mar encalmat.

Tot això és possible experimentar durant aquesta nit, només treien una mica el nas per la finestra o acostant-se, millor encara, a peu de platja, per gaudir de l’ambient de matinada, atret pels sons de festa.

La temperatura política no ha estat enguany tampoc gens menyspreable, afegint-se als balls de festa major, aquest referèndum illenc de resultat incert, o referèndums més nostrats, mig desitjats per uns o promesos amb boca petita per d’altres.

Però com d’una font de colors de pirotècnia, ha sortit a l’escenari aquest plat fort a base de conspiracions casolanes, però de caire gravíssim malgrat el victimisme cínic dels botxins, acompanyat d’amenaces ancestrals, denúncies diverses, populismes dels auto-enomenats anti-populistes, grans cabals d’hipocresia i demagògia, i altres malvestats encara per saber.

Tots aquests ingredients per amanida d’una campanya electoral fins ara d’alló més ensopida, que culminarà el diumenge amb uns resultats tant previsibles, com segurament dignes de ser enviats a les fogueres de Sant Pere.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.