FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

17 d'abril de 2016
0 comentaris

Mirades BDN (1)

17 d’Abril 2016

Expo-Mirades (1) -marc-c

Aquest divendres es va inaugurar al Centre cívic de Can Cabanyes l’exposició col·lectiva “MIRADES 4a. Edició”, de la Penya Fotogràfica de Badalona, organitzada aquest cop en memòria al company Francisco García Goñalons, que va morir l’any passat.

Una exposició en què 35 fotògrafs de l’Entitat hi hem participat amb dues imatges en què cadascú ha volgut mostrar la seva visió de la realitat, a través de la seva particular mirada.

Molta gent es va aplegar a l’acte. Unes cent persones, entre participants, familiars, amics i afeccionats, vam poder escoltar les emotives paraules, primer del President de la PFB, i seguidament de la vídua del Francisco.

La nostra alcaldessa Mª. Dolors Sabater va rubricar la representació institucional amb un gran al·legat a l’art fotogràfic, referint-se sobretot als valors positius que aquesta pràctica representa i que és capaç de transmetre.

Fotografia “Mirades BDN (1)”  [Francesc Cabiró]


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.