FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

20 de març de 2013
2 comentaris

L’ànima de l’ANC

19 de Març 2013

Ahir vaig poder assistir per primer cop a un acte de l’Assemblea Nacional Catalana.  Es convocava al teatre del Círcol Catòlic de Badalona (local que com era d’esperar, es va fer petit), i no m’el vaig voler perdre.

Feia temps que anàva jo fent seguiment de les activitats i de les grans fites que l’ANC en un temps rècord a anat ajudant a materialitzar, però no havia vist mai directament en acció la Carme Forcadell.

I vaig veure una veritable líder, que és realment un dels principals elements que tot moviment que tingui expectatives d’èxit necessita:  Una persona d’aspecte aparentment fràgil, però moguda per una gran força interior, la del convenciment.  I és que aquesta dona, amb la seva parla tranquila i reposada però contundent, i amb un discurs que es nota que surt veritablement del seu interior, sap transmetre els valors d’AUTOESTIMA, CORATGE i CONVICCIÓ, exposant i desgranant amb una lògica irrefutable les raons i el camí a seguir per fer possibles les aspiracions de llibertat del nostre païs.

La  presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, va saber donar als assistents a l’acte el suport i les eines per poder ajudar a fer de Badalona un dels principals nuclis del procés sobiranista, advocant sobretot per la necessitat de convèncer als indecisos que encara dubten, només guiats per les seves emocions, de que un futur millor per a tots està trucant a la porta, remarcant una vegada i un altre que el procés sobiranista no va contra ningú, i que ningú haurà de renunciar a ser el que vulgui ser.

I insistia en la necessitat de fer aquesta tasca de divulgació amb l’esperit alegre, i confiant en les possibilitats d’un poble que fa 300 anys que segueix existint per damunt de tota mena d’adversitats. 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Vaig estar a punt de pujar al metro de la línia groga i arribar-m’hi, perque dews de fa ja molt temps és un trajecte ben curtet venir a Badalona des de casa ! Subscric tot el que dius en la teva crònica. Autoestima, coratge i convicció, sense fer sorolls mediàtics, pas a pas.
    Bon dia de primavera ! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.