FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

3 de desembre de 2008
6 comentaris

La imatge enigmàtica (5) – post aclaridor

3 de Desembre 2008

40 visites el Novembre i un comentari-solució ha estat el balanç d’aquesta imatge nº. 5, i que tant sols va ser enigma durant un parell d’hores, ja que de seguida en Borinotus va encertar que es tractava d’Eslovènia.

Concretament és el cartell d’anuncis del petit i tranquil poble de Dragatus, de la regió eslovena de Bela krajina, i situat a pocs kilòmetres de la frontera amb Croàcia.
Quan comença la tardor, la principal activitat dels seus habitants, és com es pot veure, preparar-se bé pel rigurós hivern.

Tauler
 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. a no sé que estiguin amagats rera algun cotxe?. Només hi he vist llenya, molta, ben arrenglerada sota el cobert d’una casa i dos cotxes. En el fons fum…. Saps quin joc m’encanta fer a mi? els vuit errors… sempre que tinc temps m’hi apunto. No n’estic segura, però jo diria que també hi he vist un arbre? Vinga! Adéu.

  2. Era facil donat que estava en eslovè (Qui no sap eslovè avui en dia?) I a més la comedia aquesta sobre la guerra de sexes de l’ou de Colom és mundialment famosa.

    Després de contestar vaig pensar que potser calia fer-ho mitjançant correu electrònic en lloc d’escriure-hi un comentari. Però no vaig veure cap avís en aquest sentit. Bé, si penges una al mes de desembre ho faré així si és que en tinc alguna resposta.

    Salut!

    Jaume

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.