FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

5 d'abril de 2008
3 comentaris

La imatge enigmàtica (1)

5 d’Abril 2008

Us animo a participar al joc de la “IMATGE ENIGMÀTICA”, al voltant d’una imatge diferent que apareixerà al bloc el primer cap de setmana de cada mes i sobre la qual i durant tot el mes en curs s’hi podràn fer aportacions en forma de pregunta, comentari, pista o resposta a l’enigma suggerit.

Només caldrà respectar unes senzilles bases de participació …:  

1) Les respostes caldrà fer-les de manera que donin a entendre que es coneix l’enigma però sense esmentar concretament la solució, per tal de donar joc a qui encara no ho tingui clar.

2) L’últim cap de setmana del mes es publicarà el “post aclaridor” amb un resum de participació i amb la llista d’encertants.

3) Els encertants de l’enigma podreu optar – si així ho desitgeu – a proposar una imatge enigmàtica per els propers posts, enviant-la al correu electrònic francesc_cabiro@mesvilaweb.cat  (sempre a condició de que es tracti d’una fotografia pròpia).

4) Aquest joc no te cap altre pretensió que la de servir com entreteniment pels amics blocaires i visitants, i fomentar l’intercanvi fotogràfic, que és precisament un dels objectius del bloc.

——————————————————————-
La fotografia del post correspon a l’ENIGMA PRIMER
——————————————————————-
“Un arc lluminós i imaginari ens fa traspassar el llindar conegut de l’esfera”


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Prop dels encontorns de Fraga, hi passo pel davall d’aquest arc (allà és prou físic i visible) tot tornant d’Euscal Herria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.