FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

8 de desembre de 2013
0 comentaris

Girona (6) – A la sortida del Call

8 de Desembre 2103

Havien arribat a mitja tarda, per recòrrer plegats el barri Jueu, i admirar aquells carrerons de pedra.

Començant per la bonica placeta del Correu Vell, enfilàren el carrer de la Força, (antic camí d’Hèrcules pels grecs, i Vía Augusta pels romans). Trencàren per l’escalinata del carrer de Sant Llorenç, on des de les escletxes de les portes de ferro de l’entrada s’intuïa la bellesa dels patis interiors de la casa Bonastruc ça Porta (abans anomenada Isaac el cec).

Arribats a l’entrada de la Catedral contemplàren la magnificència de la plaça (el Mercadal) i de la seva imponent façana.

A l’embocar els passadissos del carrer de Cúndaro, continuaven embadalits l’un amb l’altre, sense haver advertit encara la presència del seu perseguidor.

Baixàren per Oliva i Prat, per retornar cap el cotxe, i al passar sota les porxades de la plaça de la Vila, ja a la sortida del Call, l’home del barret continuava controlant persistent la seva trajectòria…

http://www.pedresdegirona.com/itinerari_jueu_2.htm
 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.