FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

28 de maig de 2016
2 comentaris

FINESTRA : 9 anys

28 de Maig 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El final del mes de Maig és una època de l’any en què, al llarg del temps, ha estat bastant farcit d’esdeveniments especials de la meva vida. En resumeixo alguns:

Aquest 2016, per exemple, en fa 50 d’aquell dia especial (i molt llunyà) de la celebració de 1a. Comunió.  Vestit de mariner i de la mà de la meva germana de 7 anys, que l’avançava, i entre els companys del Centre d’estudis NOLVA, del carrer Sant Francesc de Badalona.  Una escola regida en aquell temps pel Sr. NOLis, el professor d’humanitats de cara amable i posat conciliador, i pel Sr. VAlls, el de matemàtiques, que jugava el paper de professor dur i sever.  Entre els dos feien el tàndem de necessari equilibri.

També a final de Maig, ara fa 20 d’anys de la mort del meu pare, massa prematura, tot just haver-se jubilat, i després d’una llarga malaltia que el va anar malmetent de mica en mica durant cinc anys.   Cada cop el recordo amb més nitidesa, i el trobo més a faltar.

4 en fa ja del final d’un procés interior, el meu, molt difícil i contradictori, que va acabar amb separació i posterior divorci.  Desenllaç amb aspectes positius, alhora que amb d’altres d’inesperats i dolorosos.  Hi penso cada dia.

Avui, 9 anys de l’inici d’aquest bloc.  Al cap de poc temps d’encetar-lo, vaig adonar-me’n de què havia emprès un nou camí, amb una eina important que em permetia donar sortida a un incipient desig d’expressió i creativitat.   Un espai on podia abocar-hi algunes dosi d’imaginació, i treure cap enfora, mostrar, tant imatges com sentiments i desitjos.  No concebria ara no tenir-lo.

I emplaçat ara a només 1 de fer-ne 10 !!.  Espero que aleshores acabant, si Déu vol, algun projecte que ja s’està començant a coure.

Una abraçada a tots els qui el seguiu !


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.