FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

22 de maig de 2009
0 comentaris

Bòsnia

22 de Maig 2009

“WONDERFUL LIFE…DON’T FORGET”

Aquest és el títol de la interessant exposició del fotògraf Carles Calero, que molt amablement m’ha permès fer-ne esment a la nostra Finestra.

Es tracta d’una original sèrie d’imatges de la vida quoditiana d’aquest país dels Balcans, intercalades hàbilment amb d’altres que ens mostren la destrucció sobtada d’aquesta quotidianeïtat.

La mostra vol remarcar sobretot … 

… la fragilitat d’una vida plaent i aparentment segura, susceptible d’estar sotmesa als designis o decisions de les classes dirigents o d’altres grups de poder.

Amb el canvi intencionat dels noms i d’ubicació dels personatges retratats hi fa també extensiva aquesta situació de “felicitat controlada” també al nostre entorn i circumstàcies.

Per cert, l’exposició, que us recomano de visitar tant per la originalitat de l’enfocament del tema com per la qualitat dels retrats, es pot veure al Centre Cívic de Can Basté, de Nou Barris, a Barcelona, fins el dia 6 de Juny.

http://carlescalero.blogspot.com/search/label/bosnia

http://www.terradeningu.com/cat/index.php

http://www.canbaste.com/ 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.