FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

31 de desembre de 2015
0 comentaris

Badalona (50) – L’Ajuntament, 7 mesos ja il·luminat ! –

31 de Desembre 2015

IMG_20151227_210114-c

A Badalona s’hi respira un aire renovat.  Una de les coses que aquest 2015 ens ha portat ha estat la renovació del Consistori el mes de Maig.  I quasi de manera automàtica, en poques setmanes de funcionament del nou equip municipal, la ciutat es treia del damunt la imatge negativa dels últims 4 anys, aquella etiqueta d’intolerant i conflictiva, guanyada a pols a causa de qui ja sabem.

Badalona gaudeix ja des de llavors de 7 mesos d’aquesta anomenada “nova política”, amb la qual el diàleg ha tornat als barris.  Uns barris on els desnonaments s’han vist aturats gràcies a negociacions entre la nova Alcaldessa i les entitats bancàries, on s’hi estan optimitzant recursos amb petites però eficients reformes de gestió.

Però aquesta nova llum i aquest nou aire provenen sobretot del bon tarannà de la Dolors Sabater, que de manera incessant i sense soroll mediàtic està deixant de mica en mica la seva empremta positiva en els assumptes municipals, i guanyant-se dia a dia el reconeixement i estimació, fins i tot de molta gent que no l’havia votat.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.