FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

17 de maig de 2014
0 comentaris

Badalona (38) – Exposició fotogràfica al pàrking “El Viver” –

17 de Maig 2014

Ahir es va inaugurar l’exposició fotogràfica col·lectiva “IMATGES DE BADALONA”, un recull fotografies sobre diversos indrets i esdeveniments de la nostra ciutat, realitzades principalment per membres de la Penya Fotogràfica de Badalona i també de l’Associació “Ull de Badalona”.

Aquesta mostra, composada per 26 esplèndides imatges, compta amb l’especial atractiu de estar exposades en un novedós i original espai situat a l’interior de l’aparcament “El Viver”, sota les Oficines Municipals, i habilitat com a nou lloc permanent de divulgació cultural a la ciutat.

Val a dir, que a més de la qualitat de les fotografies exposades, cal destacar la forma en còm aquestes s’han preparat, emmarcades sota planxa de metacrilat i fixacions directes a paret, que juntament amb una acurada il·luminació, confereixen a cada fotografia un especial relleu, de visionat clar i agradable.

L’Exposició es podrà visitar fins el proper 30 de Juny, data en que donarà pas a noves iniciatives en aquest àmbit, de ben segur que també força interessats.

MOLTES FELICITATS als autors i a la organització.
No us la perdeu !! 

-GgWTk_H6oQ


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.