FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

23 de març de 2014
0 comentaris

Aiguamolls de Les Llobateres

23 de Març 2014

Fa un parell de setmanes, en una de les sortides fotogràfiques organitzades pel grup “FEMFOTOS”, aquest cop de la mà del guia i fotògraf experimentat Luis Casino, vam poder descobrir aquest espai d’aiguamolls, situat en una petita franja de territori entre el municipi de La Batllòria, prop de Sant Celoni, i l’autopista Barcelona-La Jonquera.

Les Llobateres constitueix una zona humida recuperada dels terrenys d’una antiga gravera, i malgrat les seves reduïdes dimensions, configura un espai natural per diverses aus aquàtiques que hi troben un petit oasi per viure enmig de la forta pressió viària i industrial de la zona.

Representa també un punt de contenció natural per apaivagar, en la mesura del possible, les crescudes de La Tordera, el riu que hi passa a tocar de l’estany.

És molt agradable que l’èxistènica d’indrets com aquest, poc coneguts i no massa allunyats de la gran ciutat, ens doni la satisfacció inesperada del seu descobriment


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.