Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

La beguda és molt lletja

Ja ho diuen bé això, que la beguda és lletja i traïdora. Mireu el cas de Bocairent. L’anterior senyor alcalde agafa un cotxe oficial, té una topada i en fer-li la prova de bufar dóna positiu: cagada monumental. A partir d’ací el govern tripartit de Bocairent se’n va a rodar, i entren al poder el PP i els trànsfugues del PSOE, un dels quals és precisament l’exalcalde accidentat que es nega a deixar el càrrec, i al que des del PP havien posat a parir per llevar-lo de l’alcaldia.
Si això no fóra prou, la cerveseta (o el que siga) que es fera Dimas González (l’exalcalde) va acabar per capgirar també la correlació de forces polítiques en la Mancomunitat de la Vall, de manera que el PP va aconseguir la majoria absoluta i s’hi ha creat una crisi de funcionament més que considerable.
Són coses de la política, ja ho sabem.
L’ús (i la promoció si n’hi ha) del transfuguisme està mal vist, i els partits polítics ja s’han dotat d’una mena de codi per evitar-lo i castigar-lo. Un codi que deu parar per algun calaix sinistre, ja que clareta és la volta que s’aplica.
L’alcalde del meu poble (del PP), en alguna ocasió, ha demanat moderació a l’oposició i ha dit que en política no s’hi val tot. Ell mateix, com a president de la Mancomunitat, ha acceptat com a conseller a l’actual alcalde de Bocairent, que ha arribat al càrrec després d’haver pactat amb el trànsfuga al que prèviament havia dinamitat com a alcalde. No s’hi val tot: però què és tot?



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent