Donostia

9 de Desembre 2007

Fa uns dies que volia parlar d’Afers Exteriors.
Em refereixo al programa de T.V. d’en Miquel Calçada, segons la meva opinió un dels millors que s’han fet mai, i del que s’en podrien anomenar moltes qualitats:
ORIGINAL – DIDÀCTIC – AMÈ – VARIAT – HUMÀ – SENZILL – COMPROMÈS – REAL –  .. i molt ben conduït per un periodista que amb el seu particular punt de vista sempre divertit i irònic, sap explicar les coses senzillament tal com són.

En destacaria el capítol dedicat al País Basc, en el que amb tota naturalitat demostra com és possible fer un periodisme desacomplexat i trencador.
  
Voldria amb aquesta petita aportació …
… poder contrarestar les desafortunades crítiques que han rebut últimament periodistes del nostre país de reconeguda vàlua. (molt llastimós, a més que vinguin de dintre casa).  Segur que no obstant això seguiran treballant amb la seva habitual independència de criteri, que és el que la gran majoria valorem. 

Afegeix un comentari