FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

2 de desembre de 2007
2 comentaris

Miravet

2 de Desembre 2007

L’èxit de la manifestació d’ahir a Barcelona, m’ha recordat Miravet :

Primer, per aquell esperit d’entesa entre els partits polítics catalans, que va permetre que s’aprovés la proposta d’un nou i engrescador Estatut el 30 de Setembre de 2005, l’anomenat inicialment "Estatut de Miravet", on hi van tenir lloc les reunions més decisives.

Segon, per la riuada de participants, semblant a la gran munió de gotes d’aigua de l’espectacular baixada de l’Ebre al seu pas per la localitat. Una demostració de com amb la suma d’esforços individuals es pot arribar a desembocar en un horitzó comú, concret i possible.

Cal recuperar aquell esperit del 2005 !

La fotografia …
La fotografia … (presa des d’el Castell) és de l’espectacular corba que fa el riu Ebre al seu pas per Miravet, a la comarca Tarragonina de la Ribera d’Ebre.
El castell, que fou construït inicialment el s.X pels musulmans, i conquerit després el s.XII per l’ordre dels Templers, va representar durant segles una fortificació de gran importància fronterera.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. L’esperit de 2005 fou un castell de sorra i com a tal es va desfer… Els seus constructors van posar-hi materials defectuosos i poques ganes de fer feina… D’altra mena hauria durat uns anys, però a Miravet van anar a fer-se la foto… Per altra banda, recomano la visita física a aquest poble( té una web)  i el seu històric castell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.