FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

13 de setembre de 2020
0 comentaris

Imatges confinades

13 de setembre, 2020

Avui fa justament mig any de l’inici del confinament per la pandèmia, d’aquesta mena de malson al qual no se li veu encara un desenllaç, almenys de manera immediata. La fotografia d’àmbit casolà ha estat doncs tot aquest temps una certa vàlvula d’escapament pels qui gaudim en captar escenes urbanes o de paisatge. Mai tant com ara, els estris quotidians havien resultat ser tan fidels com a model, i així, els poms de porta, les estovalles o cortines, plats i gots, gerros amb flors, fruites i verdures han passat a ser els grans protagonistes. Cal esperar que l’any vinent es puguin reprendre normalment activitats i festes que en aquest han quedat disminuïdes, si no directament anul·lades, i poder tornar a sortir, càmera en mà, a fotografiar la vida.

Per cert, l’exemple fotogràfic de l’apunt, va quedar esmicolat en caure a terra, poc després d’entrar a formar part de la col·lecció “d’imatges confinades”.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.