Primer dia de jubilat

1 d’agost, 2020

Normalment, he intentat mantenir sempre treball i lleure en espais ben compartimentats. Avui però, em resulta inevitable fusionar-los, ni que sigui només per donar sortida a algunes sensacions derivades de l’esdeveniment del dia. Una jornada, que no per més esperada, resulta estranya, particular. En què els mil balanços de vida fets anteriorment semblen adquirir ara una nova dimensió.

Sensacions estranyes, potser accentuades per la també l’especial circumstància en què tots plegats estem immersos. En el meu cas, quatre mesos i mig de teletreball que han obligat finalment a fer els comiats de companys, clients i col·laboradors, de manera virtual.

Ja fa algunes setmanes que intento fer neteja d’apunts, de càlculs i de llibres tècnics, de fa anys guardats a casa, que no necessitaré. Però no em resigno a llençar segons quines coses, algunes, fruit de molt d’esforç i dedicació, i portadores de records. M’he posat a escanejar documents que probablement mai ja no faré servir, però conservant-los, tinc la sensació de no amputar res important de mi.

Però la perspectiva no és pas de recança, sinó tot el contrari. Les idees i projectes de futur vénen a superposar-se al pensament. I mentrestant, durant aquest agost que comença, el mar, el Sol, el cel i l’aire lliure podran substituir les hores soterrades a l’ordinador. Això però, tampoc no serà obstacle perquè aquest bloc, per exemple, pugui rebre noves embranzides!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.