Badalona (76)

30 de juny, 2020

De tant en tant, dins del paisatge urbà emergeix alguna filigrana. Façanes que normalment poden passar desapercebudes, sobretot si no se les hi fa el manteniment que mereixerien. Ha passat també sovint malauradament en d’altres, que abans de ser descobertes per l’ull encuriosit algun pla urbanístic o inversió immobiliària les deixa totalment esmicolades. Aquesta de la imatge, recentment rehabilitada és ubicada al núm.13 de la rambla de Sant Joan, i n’és una bona mostra d’algunes senzilles construccions amb aire modernista no catalogades. Caldria remarcar també en aquest cas, el bon gust dels propietaris en la tria dels colors i la preservació de la decoració, que llueix esplèndida, sobretot quan la incidència de la llum treballa com aliada.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.