FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

7 de juny de 2020
2 comentaris

Badalona (75)

7 de juny, 2020

Les grans ciutats, per més denses i bigarrades que resultin, tenen – afortunadament – racons on és possible caminar sense tenir la sensació d’estar observat per mil mirades. Llocs on la història intenta emergir de sota les pedres, i on el ressò de cada passa ens fa refermar la nostra identitat. És en aquests indrets, en què domina el silenci i l’harmonia, on hom pot sentir-se lliure i respirar profundament, fer a poc a poc visió retrospectiva del passat i projectar anhels de futur. I on potser també, durant petits lapsus de temps intermitents (perquè el present també a vegades compte), deixar quieta la ment, la qual sempre i a tota hora vol imposar la seva llei per intentar embolicar-nos en alguna nova dèria o aventura.

Imatge: Carrer de Dalt la Vila, febrer de 2020 (un mes abans del confinament)


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. En 2011, la banda de Chicago, WILCO, actuó en el Liceo.
    Aquel día, el cantante Jeff Tweedy definió Barcelona como el hogar lejos de su hogar, o para ser estrictos en la traducción: La casa lejos de su casa.

    Tu imagen de Dalt de la Vila, barrio que frecuentemente transitamos los que vivimos en Bufalá cuando nos dirigimos al centro de Badalona, me ha recordado esas palabras.

    Cuando paseamos por esas calles, mi esposa suele comentar que son como un remanso de paz que nos retrae al pueblo que hace años era esta hoy, gran ciudad.

    Dice que es como un pueblo dentro de la urbe en que se ha convertido la Baetulo romana.

    También es posible que mi subconsciente haya relacionado tu fotografía con el comentario que os envié anoche por el Whatss.

    Quien sabe………

    Una vez más, gracias Francesc por estas perlas con que nos obsequias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.