Badalona (75)

7 de juny, 2020

Les grans ciutats, per més denses i bigarrades que resultin, tenen – afortunadament – racons on és possible caminar sense tenir la sensació d’estar observat per mil mirades. Llocs on la història intenta emergir de sota les pedres, i on el ressò de cada passa ens fa refermar la nostra identitat. És en aquests indrets, en què domina el silenci i l’harmonia, on hom pot sentir-se lliure i respirar profundament, fer a poc a poc visió retrospectiva del passat i projectar anhels de futur. I on potser també, durant petits lapsus de temps intermitents (perquè el present també a vegades compte), deixar quieta la ment, la qual sempre i a tota hora vol imposar la seva llei per intentar embolicar-nos en alguna nova dèria o aventura.

Imatge: Carrer de Dalt la Vila, febrer de 2020 (un mes abans del confinament)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.