FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

29 de maig de 2020
6 comentaris

La Finestra, 13 anys amb VilaWeb

29 de maig, 2020

Quan cada final de maig s’acosta, la Finestra Fotogràfica acostuma a mirar una mica porticons endins, per intentar ressituar-se amb la intenció de fer una mena de balanç. El pas del 12è al 13è aniversari, val a dir que ha estat molt ràpid, i els apunts s’han anat succeint de manera més o menys regular, amb la freqüència habitual aproximada d’un cop per setmana. Concretament, i en aquest cas, n’han estat 60, o sigui que una mica per damunt de la mitjana.

De la totalitat d’entrades des d’aquest any, una quarta part l’integren fotografies i escrits sobre Badalona i Barcelona, que per proximitat s’emporten el palmarès més alt del conjunt del bloc. Val a dir també, que durant aquests mesos de confinament, la presa d’imatges dels llocs més propers ha estat una conseqüència lògica. Passejant, observant i revisant racons o perspectives arxiconegudes, protagonistes ara però d’una nova mirada més atenta, més pausada.

Tot i això, apunts sobre altres indrets ben diversos, com Tarragona, Sevilla, Budapest, Vic, L’Escala, París o La Garrotxa, entre més, han anat apareixent al llarg d’aquest 13è any, durant el qual VilaWeb ha complert precisament els vint-i-cinc. De manera que aprofito per afegir-me a les moltes felicitacions enviades a la redacció, tant per l’alta qualitat dels continguts informatius com per tota la seva trajectòria, i agrair de poder seguir formant part d’aquesta comunitat de blocaires.

… /…

PD. Recordeu que podeu – si us ve de gust – subscriure-us al bloc de la Finestra, anotant la vostra adreça d’e-mail a la casella de menú lateral  (gairebé al final de la columna), i rebreu puntualment l’enllaç directe als nous apunts que vagin apareixent durant la 14a temporada que comença.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Felicidades por la trayectoria.

    Y también aprovecho para darte las gracias. Con tu “bloc” he aprendido y descubierto mucho.

    Ánimo y a continuar con ello.

    Un abrazo.

  2. Per molts anys Francesc,

    13 anys són molts per ensenyar a estimar la fotografia, la captura d’un moment especial.

    I enhorabona per la foto amb el mono d’Anís el Mono, paròdia, diuen, de Darwin…

    Enric

    1. Moltes gràcies Enric!

      El mono de l’anís s’ha convertit en la gran icona de Badalona, conjuntament amb el Pont del Petroli, actualment però partit per la tempesta Glòria del gener.

      Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.