Barcelona (43)

30 d’abril, 2020

Era un capvespre de desembre, ja a una hora prou avançada com per ser fosc. Tornava de la feina, caminant i travessant la plaça. Aquell tros de trajecte s’havia convertit últimament en un paratge inhòspit, ja que les obres de Glòries envaïen tot l’espai. Era 2106, feia anys que havien començat i ja fa anys que duren. Era el dia de Santa Llúcia justament i les festes de Nadal les teníem a tocar. Les llums màgiques de la torre giraven de manera hipnòtica i acaparant tota mirada. Colors pastel decorant la negra nit amb nitidesa. Feia fred i una magnífica lluna plena s’havia col·locat allà al damunt per coronar hàbilment l’escena. Vaig haver de disparar, no podia fer-hi més.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.