Montgat, a l’estiu

4 d’abril, 2020

Era un estiu, en una platja / Era un capvespre en què una boirina començava a fer difuminar l’eterna ratlla / Era olor de sal i de cubata, una festa juvenil, eren jocs de pilota, ja fora de l’aigua / La temperatura era ja suau, a l’hora en què el gruix de la gent ja havia fet el bany de la jornada / Hi havia un cert silenci general, perquè on era jo les veus se sentien llunyanes / Era un ambient inesperat, amb música relaxada / Una escena prou bucòlica, que feia recordar aquelles pintures de prats florits i de pastors, aquí però amb altres personatges / Era com un somni, materialitzat en l’ànima de tothom que en ell participava / Era una foto panoràmica.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.