La Llacuna

16 de febrer, 2020

La festivitat de Sant Antoni Abat adquireix, al petit poble de La Llacuna (Anoia), tot un aire d’autenticitat. Allí els Tres Tombs, lluny de qualsevol influència metropolitana, es limiten a fer el seu recorregut pels estrets carrers de la vila, sense música d’ambient ni d’altres elements forans. Els carros i els genets amb els seus cavalls, guarnits només amb l’ornamentació precisa, van desembocant a bella plaça porticada, on un públic entregat es barrejarà finalment amb la comitiva, ja beneïda pel mossèn, per assaborir el merescut pessic de coca amb massapà, acompanyant-lo d’un bon trago de mistela.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.