Budapest (5)

13 de febrer, 2020

Les grans estacions en general, transmeten una atmosfera peculiar. Un estat d’ànim, una predisposició a deixar-se seduir per tot allò que envolta el viatge. Les altes voltes de ferro colat del sostre aglutinen un so ambiental característic, en una síntesi que integra de forma gens dissimulada, entre salutacions i corredisses, els avisos per megafonia, roderes de maletes, o algun xiulet de locomotora. Elements tots ells, que proporcionen una estranya sensació que allà dins el pas del temps ha quedat congelat per uns minuts, o potser hores, just fins al moment en què rebem l’amic o el familiar, o en què pugem al nostre tren que ens portarà a la destinació triada.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.