Badalona (70) – Efectes del temporal

25 de gener, 2020

Una imatge que no necessita massa comentaris i que es descriu per ella mateixa. Les sensacions eren diverses mentre ahir al vespre caminava per la costa per veure en directe els efectes del temporal. Esvorancs a la platja, grans quantitats de sorra amuntegada al passeig marítim, baixos i passos del tren encara amb restes de la inundació … La trencadissa del pont … Gent que recollia el plàstic que la mar ens havia retornat s’unia a l’activitat de les excavadores per intentar tornar a una normalitat, qui sap si només provisional. Tot plegat per constatar la nostra petitesa enfront d’una natura en rebel·lia.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.