FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

25 de gener de 2020
3 comentaris

Badalona (70) – Efectes del temporal

25 de gener, 2020

Una imatge que no necessita massa comentaris i que es descriu per ella mateixa. Les sensacions eren diverses mentre ahir al vespre caminava per la costa per veure en directe els efectes del temporal. Esvorancs a la platja, grans quantitats de sorra amuntegada al passeig marítim, baixos i passos del tren encara amb restes de la inundació … La trencadissa del pont … Gent que recollia el plàstic que la mar ens havia retornat s’unia a l’activitat de les excavadores per intentar tornar a una normalitat, qui sap si només provisional. Tot plegat per constatar la nostra petitesa enfront d’una natura en rebel·lia.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Jo crec que Badalona i Barcelona (que és on he tingut l’ocasió de veure l’estat de la platja) són dels llocs que menys hem patit els efectes de la tempesta Glòria. Altres zones, com el delta de l’Ebre, al ser més fràgils han patit molt més, així com Girona, amb posterioritat al pas de la tempesta per les inundacions del riu, com la llera del Tordera, que sempre va sec,,,
    El que ens ensenya tot aixó, és que el canvi climàtic cada vegada ens afecta més cada vegada, que hem de canviar costums, d’ocupació de litoral (hem après a base d’una senyora hòstia) i que espero que a partir d’ara canviem de manera de pensar. A Barcelona, la pitjor part se l’ha endut la platja de Sant Sebastià, entre la Torre d’Altamar i l’Hotel W, on la sorra ha arribat fins les cases, botigues, restaurants, sense entrar en detall de tota la brutícia que tenia el mar i ens ha tornat, perquè ens eduquem més en medi ambient.

    Us deixo les imatges que vaig fer el dia desprès de la tempesta, quan ja es podia anar sense tants problemes

    https://bit.ly/2NVvyXO

  2. Gràcies Francesc, si més no, sempre ens quedarà aquell xiringuito “secret” dalt de la muntanya, on hi tan tan bones vistes. Ah, i ens veiem aviat 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.