Una llum s’apaga, una altra llum comença.

1 de gener, 2020

Una llum s’apaga, una altra llum comença. En encetar un nou any, tenim la sensació d’haver pogut deixar enrere el pes feixuc de l’anterior. Ara tot sembla fàcil, com si l’aire s’hagués renovat del tot. Tenim pel davant tot un nou cicle per estrenar. És la gran meravella del calendari, amb la qual aconseguim fer net de treballs i expectatives. Una mica de raïm i quatre compassos a ritme de vals il·luminen el camí, aparentment planer, però que tot just comenci tornarà a insinuar una certa rampa …

Que el nou itinerari d’aquest 2020 resulti per a tothom el més planer possible, i millor si pot ser encara, amb una mica de pendent de baixada. Bon Any!!

Imatge: Plaça Badalona  (Badalona, desembre 2019)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.