Perpinyà (3)

23 de desembre, 2019

Perquè vaig fer aquesta fotografia?  El senyor gran de l’esquerra (i la seva ombra) eren a punt de sortir d’un enquadrament que proporcionava un bon conjunt de figures enllaçades, i calia disparar ràpidament per poder captar la sensació de perspectiva en la situació dels personatges. Visitants que esperen, en un relaxant matí d’estiu, l’obertura de portes d’un dels molts convents de la ciutat reconvertits anualment en galeries d’art durant les jornades del Festival de fotoperiodisme “VISA pour l’Image”. Aquell matí, era el segon i últim dia del nostre pas pel certamen (d’en Rai, el meu fill, i d’un servidor), colze a colze i àvids per poder documentar també l’ambient de la ciutat, un setembre de 2009, del qual ja n’han passat deu anys!  Caldria repetir-ho!

[Fotografia realitzada amb càmera Olympus E-500 (ja no la tinc), a LF 14 mm, f 4.5 i 1/500 s]

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.