Badalona (68)

29 de novembre, 2019

Mai un personatge figurat havia causat tanta estimació a Badalona. L’escultura en bronze de l’Anís del Mono” (o millor dit, del “Mico de l’Anís”) – feta a imatge i semblança de Charles Darwin – obra de l’artista Susana Ruiz, presideix l’entrada del Pont del Petroli, des de l’any 2012 en què va ser inaugurada. Malgrat la seva curta vida de set anys (que no així la de l’etiqueta centenària del licor), s’ha fet un lloc preeminent entre els badalonins i els cada cop més nombrosos visitants d’arreu, cosa que origina que la tasca de fer-li una fotografia requereixi normalment els seus minuts d’espera. És evident doncs i motiu de satisfacció, constatar que el nostre simpàtic personatge, gairebé sempre gaudeix de companyia!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.