Sevilla (2)

16 de juliol, 2019

Amb les temperatures d’aquest estiu resulta inevitable transportar el record cap a la riba del Guadalquivir. Allà, després de tot un dia de calorada intensa, el passeig que voreja el riu es converteix en tot un bàlsam revitalitzador. La ciutat adquireix aleshores un altre aspecte més assossegat. Les terrasses de bars i restaurants es van omplint de visitants, mentre la música de guitarra comença a escoltar-se pels racons més inversemblants. Els ventalls per fi descansen de la dura jornada, alhora que observem l’encesa progressiva dels fanals d’estil barroc que adornen els carrers …  Tot això succeeix en un espai de temps relativament curt, en què la llum ambiental pren aquella tonalitat suau i característica, preludi del capvespre.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.